Pokemon Sun & Moon Ultra Prism

Pokémon Sun & Moon-Ultra Prism

2 Februari komt Pokemon met een game-changing uitbreiding, namelijk: Pokémon Sun & Moon-Ultra Prism met zeer krachtige kaarten

Geef je deck een boost met de Pokémon TCG: uitbreiding Sun & Moon-Ultra Prism en nieuwe Prism Star-kaarten die de manier waarop je speelt veranderen!
Deze Prism Star-kaarten zijn zo krachtig dat je er maar één van in je deck mag hebben. Om er vervolgens voor te zorgen je ze maar één keer kunt gebruiken, gaan ze naar de Lost Zone in plaats van de discard pile hierdoor keren ze nooit meer terug! De uitbreiding van Sun & Moon-Ultra Prism is te vinden in booster packs, theme decks en speciale collecties de Pre-order is open

 

Read More Nieuwe kaarten

Pokémon world championships decks 2017

Pokemon World Championship 2017 deck kopen?

De levering was vertraagd, maar daar zijn ze dan!

Vier krachtige decks om uit te kiezen

Pokémon TCG Wereldkampioenschappen dek 2017

Pokémon Trading Card Game Wereldkampioenschappen 2017 zijn weer voorbij. De beste spelers deden mee om hun top TCG-vaardigheden te laten testen. We konden de winnende decks  en  strategieën zien   die om in de top 3 te komen.  Nu kun je de spanning ervaren van het concurreren zoals die toptrainers zelf ervaren door een 2017 Pokémon TCG Wereldkampioenschap Deck open te breken!

Er zijn vier krachtige decks om uit te kiezen, elk een kaart-voor-kaart replica van de kaart die gebruikt werd door de title dragers in de Wereldkampioenschappen 2017!
Met het meegeleverde boekje leer je alles over winnende strategie...

Read More Nieuwe kaarten

Pokémon-Kaarten-GX van een andere wereld!

Pokémon Kaarten GX van een andere wereld!

De kans om samen te werken met Ultra Beasts Pokémon GX kaarten is eindelijk aangebroken! Buzzwole-GX, Guzzlord-GX, Nihilego-GX en Kartana-GX leiden de aanval in de nieuwste uitbreiding, Sun & Moon-Crimson Invasion. Dit is niet alleen de eerste mogelijkheid om kaarten te verzamelen die deze mysterieuze wezens voorstellen, maar de Ultra Beasts brengen ook een geheel eigen stijl naar de Pokémon TCG.

De Ultra Beast-invaders voelen ook echt als kaarten uit een andere wereld.
Ze bevatten vreemde aanvallen en Abilities die een aantal onverwachte nieuwe effecten toevoegen aan gevechten. Sommige van hun GX-aanvallen hebben nog nooit eerder gezien effect op de Prijs kaarten in het spel. Of je nu je collectie wilt uitbreiden of een uniek en sterk deck wilt...

Read More Nieuwe kaarten

Spelregels Pokémon-kaarten

Spelregels Pokémon-kaarten

Pokémon kaarten het populairste kaartspel ter wereld, maar hoe speel je dit nu eigenlijk?

Veel mensen kopen en verzamelen deze kaarten, iedereen heeft wel Pokémon kaarten in huis liggen.
Nintento brengt onder Pokémon International nog jaarlijks 4 nieuwe uitbreidingen uit en Pokémon brengt wekelijks nieuwe Pokémon anime video’s uit over avonturen van Ash en zijn vriend Pikachu.
Pokémon kaarten verzamelen doen veel mensen, maar niet iedereen weet hoe het Pokémon kaartspel nou precies gespeeld wordt.
Hieronder leggen wij de basis beginsels van het Pokémon spel uit. Precies genoeg om te starten met het spelen van dit wereld beroemde spel!

Pokémon kaart

Laten we eerst naar de  belangrijkste elementen van een Pokémon kaart kijken tijdens een Pokémon duel.

Read More Pokemon kaarten algemeen

Pokémon-GX – De nieuwe uitbreiding

Pokémon-GX kaarten – Een duik in de nieuwe uitbreiding: Sun & Moon-Crimson Invasion

Om te zien welke kaarten volgens ons het meest gewild zijn na de release van Sun & Moon-Crimson Invasion bekijken we hier enkele kaarten, die eruit springen.

De release van Pokémon Sun & Moon-Crimson Invasion  is een beloning voor zowel trainer/spelers als verzamelaars. Sun & Moon bevast veel kaarten die het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen. Daarbij zijn de illustraties van Sun & Moon Crimson Invasion geweldig en stelt zeker niet teleur!

Hieronder bekijken we enkele van onze favoriete krachtige en indrukwekkende kaarten uit de nieuwste Pokémon  Trading Card Game uitbreiding!

De epic clash tussen Silvally en Ultra Beast zijn de essentie van de Sun & Moon-Crimson Invasion uitbreid...

Read More Nieuwe kaarten

Pokemon Shining legends kopen

Pokémon Shiny Legends uitbreiding, Mythisch awesome!

Als je Pokémon kaarten collectie toe is aan een mooie indrukwekkende uitbreiding is dat jouw moment!
Dan is de verbazingwekkende nieuwe verbeteringen makkelijk in te halen met de speciale Shining Legends-uitbreiding.
Deze nieuwe uitbreiding bevat verschijningen van Legendary en Mythical Pokémon, waaronder Zekrom, Latios, Keldeo en meer. Enkele favoriete Pokémon van vele trainers zullen hierin terug te vinden zijn zoals als Pokémon-GX, o.a Entei-GX en Mewtwo-GX. Als dat nog niet genoeg was, is een ander cool aspect van deze uitbreiding zoals de naam al verraad, de ‘Shining Pokémon die ontdekt kunnen worden. Ga op zoek in de special release naar Shining legens  Ho-OH, Zoroark, Silvally,  en nog veel meer.

Nog nooit in de Pokémon...

Read More Nieuwe kaarten

Pokemon kaarten GX

Pokemon kaarten GX

We krijgen vaak de vraag van klanten wat er nieuw is aan de GX kaarten.
Om de laatste verandering in het Pokémon landschap nog eens door te nemen, leggen we hieronder de laatste veranderingen uit.

Sinds de lancering van Pokémon Sun & Moon-serie op 3 februari 2027, heeft dit verschillende spannende veranderingen meegebracht aan het Pokemon kaarten spel (Pokémon TGC) .
Van nieuwe soorten Pokémon tot nieuwe regels, er is veel om naar uit te kijken. Laten we de Alola-regio induiken!

Pokémon-GX

Umbreon

De grote verandering die de Pokémon TCG-wereld zoemden in de Sun & Moon-serie is de toevoeging van een gloednieuw soort Pokémon: Pokémon-GX! Net als Pokémon-EX hebben deze ongelooflijk sterke Pokémon de eigenschap om veel HP te hebben en een krachtige aanval...

Read More Nieuwe kaarten

Niantic, ‘Pokémon Go’ Maker, Haalt $200 Miljoen op

De Pokémon Go maker ‘Niantic’ heeft $ 200 miljoen aan financiering opgehaald, dit meldt o.a The Wall Street Journal.
De financiering werd gedaan door Spark Capital en omvat deelname van Founders Fund, Meritech, Javelin Venture Capital, You & Mr. Jones en Netease, Inc. Vonkpartner Megan Quinn treedt ook toe tot het bestuur van Niantic als onderdeel van de nieuwe financieringsovereenkomst.

Niantic staat ook bekend om zijn a reality-spellen, die begon met een multiplayer sci-fi spiona game . Die werd gemaakt als startup in Google.
In 2015 rolde Niantic uit als zijn eigen entiteit en in juli 2016 lanceerde het Pokémon Go.

Het Pokémon go spel wist bij de lancering enorme belangstelling te wekken, wat resulteerde in gigantische real-world bijeenkomsten van spelers dankzij de mechaniek van het...

Read More Pokemon

Pokemon Kaarten Checklist

Pokemon Kaarten Checklist

Download hier de Pokemon Kaarten Checklist

Voordelen van de checklist:

– Pak alleen de checklists die u nodig hebt, elke set is zijn eigen bestand
– Uitgebreide totalenpagina. Houdt een lopend totaal bij van alle sets waarvan je kaarten hebt
– Kleur gecodeerde kaartnamen
– Een Samenvatting onderaan elke controlelijst. Bevat totalen voor zeldzaamheid en type.
– Updates zijn snel en eenvoudig

checklist
————————————————– —————————–
instructies:
Om het te laten werken, download je gewoon de checklists van de link hierboven en plaats ze allemaal in dezelfde map.
Als u je het totalenbestand wilt gebruiken, moet je deze in dezelfde map zetten als de controlelijsten.

Voeg voor elke nieuwe set de nieuwe controlelijst toe aan dezelfde map...

Read More Pokemon kaarten algemeen

De Pokémon the Movie: I Choose You komt naar de huiskamer

De 20e Pokémon-film, Pokémon the Movie: I Choose You !, maakt zijn tv-debuut op Disney XD.

Op 25 november 2017, om 9.00 uur, organiseert Disney XD in de US de hele dag een Pokémon-marathon. Dit omvat alle avonturen van Ash in de Alola-regio tot nu toe, plus het debuut van twee nog nooit eerder vertoonde afleveringen. Maar de echte ster van de show is Pokémon the Movie: I Choose You !, die om 10.00 uur en 18.00 uur wordt vertoont.

Als de 20e film in de Pokémon-saga, Pokémon the Movie: I Choose You! is een viering van alles wat ervoor is gekomen. De film is een hervertelling en een heroverweging van Ash en Pikachu’s eerste avontuur. Je zult voor het eerst het beroemde duo-meet ontmoeten en samen op reis gaan op hun Pokémon terwijl ze op zoek gaan naar de legendarische Pokémon Ho-Oh...

Read More Pokemon kaarten algemeen

Verbazingwekkende Pokémon-illustraties in de uitbreiding van Sun & Moon-Crimson Invasion

Een nadere blik op de nieuwste Pokémon TCG Art

Het is tijd om nog eens naar de prachtige kunst te kijken die Pokémon TCG-kaarten speciaal en uniek maakt. Zelfs op zo’n klein canvas ontdekken kaart illustrators manieren om Pokémon in beeld te brengen zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Het volstaat om te zeggen dat het moeilijk is om de Pokémon TCG voor te stellen zonder het ongelooflijke nieuwe artwork in elke uitbreiding.

We richten onze aandacht op de uitbreiding van Sun & Moon-Crimson Invasion, die de Pokémon en de mensen uit de Alola-regio goed onder de aandacht brengt

A Happy Medium

Vrijwel alle illustraties op Pokémon-kaarten zijn een soort 2D-methode, of het nu gaat om verf, potloden en dergelijke of om computergraphics...

Read More Pokemon kaarten algemeen

De 1000st Pokémon anime aflevering op TV

De eerste aflevering van Pokémon

De eerste aflevering op de Pokémon televisie was op 1 april 1997 in Japan. Volgende week zal de animatie serie de 1000st aflevering uitzenden.

De naam van de 1000st aflevering heet “Lilie and Silvady, the Resurrected Memory!” hierin zal Silvady’s worden onthuld.

Er is wat onenigheid of dit daadwerkelijk de 1000ste aflevering is.
Sommigen zeggen dat het de 988st aflevering is.

Het lijkt er op dat ze in Japan 9 november de Sun & Moon aflevering als de 1000ste aflevering vernoemt

Read More Pokemon kaarten algemeen

Meer Shining Legends releases

Meer special Shining Legends expansion boxen komen eraan met:

Shining Legends Special Collection—Zoroark-GX

Op vrijdag 3 november komt de Shining Legends box van Zoroark uit. In deze box kunt je Zoroark and Zorua vinden. In tegen stelling tot Silvally GX (hieronder) komt de Zoroark GX box met 5 special Shining legends booster packs. De promo kaart van Zoroark en een oversized kaart van Zoroark en een kaart met Zorua ^^

17 november  2017 – Shiny Silvally-GX &  De Shining Legends collectors box

Shiny Silvally-GX Box

The Synthetic Pokémon Silvally GX wordt nu ook shiny!  Deze pokemon komt in de in een speciale pokemon box. Silvally’s lichaam is bijna indentiek als in zijn basic vorm alleen is deze nu silver...

Read More Nieuwe kaarten

Pre-Order Crimson Invasion

De 4de set van Pokemon Sun & Moon – Crimson Invasion staat voor de deur.
Pokemon kaarten van Crimson Invasion zijn al reeds overal te pre-orderen.

Wist je dat Alolan Raichu uit de Crimson Invasion set al verkrijgbaar is?
Voor de officiële release van de Crimson Invasion heeft Pokemon International Alolan Raichu uigebracht op 20 oktober 2017. Dit is een nog nooit eerder vertoonde Raichu versie namelijk de ‘Alolan Raichu’.
Alolan Raichu evolueerd vanuit Pikachu naar Alolan Raichu in Alolan. Met 110Hp en een minimale attack van 70+ en de Ability om gratis terug te trekken, is dit toch wel een uitstekende kaart om aan je Pikachu thema deck toe te voegen!

Pokémon kaarten blijven populair en zeg nou zelf: “dit is toch wel een erg mooie kaart om aan je collectie toe te voegen”.

Alolan Raichu i...

Read More Nieuwe kaarten

Sun & Moon – Crimson Invasion wat kunnen we verwachten?

Sun & Moon – Crimson Invasion

Alola regio wordt overspoeld door mysterieuze en machtige wezens! Lukt het de beschermers van Alola om de eilanden te beschermen?
Of nemen de Ultra Beasts zoals Guzzlord-GX en Nihilego-GX  de controle over?

Pokémon Sun & Moon Crimson Invasion brengt je naar deze spannende strijd! zijn nieuw in deze set.  Deze vierde Sun & Moon collectie komt met ruim 110 kaarten, waaronder 8 nieuwe Pokémon-GX, 9 nieuwe Trainerkaarten en 1 nieuwe, speciale Energiekaart.

Wow! Guzzlord-GX?

Ultra Beast Guzzlord-GX heeft een enorme eetlust.
De Eat Sloppily Attack eet al de energie die je hebt uit je deck.
Maar al deze energie zorgt voor twee super massieve aanvallen. Waaronder Tyrannical Hole, wat 180 schade doet...

Read More Nieuwe kaarten