Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

Crimson Invasion Amazing Secret Cards

The Secret Cards in Pokémon Sun & Moon-Crimson Invasion expansion

 

Meer dan 10 geheime kaarten in de Sun & Moon-Crimson Invasion-uitbreiding.

De Pokémon TCG: Sun & Moon-Crimson Invasion-uitbreiding omvat een sneak attack van ontzagwekkende geheime kaarten. Je kunt deze speciale kaarten zien door te kijken naar het collectornummer linksonder – voor geheime kaarten, dit aantal is hoger dan het officiële aantal kaarten in de set (118/111, bijvoorbeeld). Deze kaarten verschijnen niet op de uitbreidingschecklist, ze zijn tenslotte geheim!

De meeste geheime kaarten zijn mooie variaties van andere kaarten in de uitbreidingen Sun & Moon-Crimson Invasion, waardoor je manieren hebt om extra ​​exclusiviteit aan je kaartcollectie toe te voegen. Zoek naar kaarten met alternatieve illustraties, zoals de zeldzame Rainbow-kaarten waarbij de Pokémon in regenboogkleuren worden weergeven

Bekijk enkele van de ontzagwekkende geheime kaarten die zich in de Pokémon TCG verbergen: uitbreiding van Sun & Moon-Crimson Invasion.

Secret Ultra beast kaarten

De Ultra Beasts blijven de Pokémon TCG vanuit alle richtingen en dimensies binnendringen, inclusief als indrukwekkende geheime kaarten.

Buzzwole-GX, Nihilego-GX, Guzzlord-GX en Kartana-GX staan ​​klaar om hun regenboogfanaat zowel op als naast het veld weer te geven. Natuurlijk, waar de Ultra Beasts ook rondzwerven, je zult Silvally-GX zeker ook dichtbij vinden. Bekijk dit artikel voor enkele tips voor het gebruik van de Ultra Beasts in je deck

Secret Trainer kaarten

 

De twee geheime Trainerkaarten zijn allebei schitterend!
Tevens een aanwinst voor je deck!
Counter Catcher werkt om je te helpen een gunstige match te maken als je achter staat op Prize-cards.
Wishful Baton wordt geactiveerd om energie van de ene Pokémon naar de andere te verplaatsen wanneer de Pokémon waaraan hij is gekoppeld, wordt uitgeschakeld. Als je tijdens de battle in een moeilijke situatie terecht komt, ga je er met deze kaart in-ieder-geval in met stijl!

Exclusieve secret Energy kaarten

Laat de energie in je deck opvallen met geheime varianten van twee geweldige speciale energiekaarten, evenals stralende basiswaterenergie.

« Terug naar alle berichten
image