Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

Pokémon-GX – De nieuwe uitbreiding

Pokémon-GX kaarten – Een duik in de nieuwe uitbreiding: Sun & Moon-Crimson Invasion

Om te zien welke kaarten volgens ons het meest gewild zijn na de release van Sun & Moon-Crimson Invasion bekijken we hier enkele kaarten, die eruit springen.

De release van Pokémon Sun & Moon-Crimson Invasion  is een beloning voor zowel trainer/spelers als verzamelaars. Sun & Moon bevast veel kaarten die het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen. Daarbij zijn de illustraties van Sun & Moon Crimson Invasion geweldig en stelt zeker niet teleur!

Hieronder bekijken we enkele van onze favoriete krachtige en indrukwekkende kaarten uit de nieuwste Pokémon  Trading Card Game uitbreiding!

 

De epic clash tussen Silvally en Ultra Beast zijn de essentie van de Sun & Moon-Crimson Invasion uitbreiding. Daarnaast zijn de illustratie van deze geweldige Pokemon zijn zeker niet teleurstellend. Als je kijkt naar full art kaart illustratie van zowel Nihilego-GX als Buzzwole-GX valt je gelijk iets op. Namelijk de static auro om hun heen die onthult dat deze Pokemon niet van deze wereld zijn.

Klassieke Kanto Pokémon!

In de Sun & Moon-Crimson Invasion worden ook verschillende Pokémon uit de Kanto Regio benadrukt.

De Wow Factor

Twee van deze Pokémon zijn: Alolan Golem-GX en de nooit grappige Alolan Exeggutor-GX. Gyarados-Gx blijft Gyarados! maar de illustratie waarin deze klassieke Pokémon telkens afgebeeld worden hebben nog steeds te WOW factor.

Gelijkwaardige elementen maar toch zo verschillend

Het legendarische trio: Regirock, Regice en Registeel worden zeker veel ter discussie gestelt wanner het om hun waarde gaat in pokemon duals. We zijn net zo onder de indruk van hun het prachtige artwork waar deze kaarten mee komen. Elke Pokémon komt met zijn eigen look, van een eenvoudige illustratie van Regice, tot de aquarellook van Regirock, tot de strakke lijnen van Registeel. Ze kunnen met elkaar worden geassocieerd, maar elk van deze Pokémon heeft geheel zijn eigen stijl.

Getailleerde Energy en trainer kaarten

Met al het gepraat over hoe geweldig de Pokémon uit deze collectie zijn vergeten we bijna de verbazingwekkende Trainer en Energiekaarten.  De trainer en energiekaarten die ons in Sun & Moon-Crimson Invasion opvielen zijn: Devoured Field en Sea of ​​Nothingness Stadium, die met zeer gedetailleerde art work leven brengen in de veelal kale kaarten.

Zoals je kunt zien, zal de uitbreiding Sun & Moon-Crimson Invasion zeker de aandacht trekken van veel Pokemon Trainers. Voor de mooie kaarten en hun winnende bijdragen in de battles .

« Terug naar alle berichten
image