Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

Pre-order Pokemon Sun & Moon Celestial Strom

De release van de aankomende uitbreiding van Pokemon Sun & Moon : Celestial Storm is op 3 augustus 2018 een feit.
Pre-order nu en vezeker jezelf van kaarten van deze prachtige nieuwe set.

De Celestial Strom uitbreiding bevat fantastische nieuwe kaarten om toe te voegen aan je verzameling. Om u voor te bereiden op deze tegemoetkomende maalstroom, willen we enkele van de meest opwindende kaarten bekijken die u in ons kunt vinden. Of je nu wordt aangetrokken door deze kaarten vanwege hun machtige GX-aanvallen of hun interessante vaardigheden, of gewoon omdat ze een van je favoriete Pokémon verbeelden, je zult genoeg te genieten hebben in deze prachtige uitbreiding.

Mr. Mime

Kent u hem nog van Ash zijn eerste avonturen? Mr. Mime is terug als GX en dat werd tijd!

Deze Mr. Mime-GX-kaart presenteert de beroemde Psychic-type Pokémon in al zijn glorie.
Het is moeilijk om niet even stil te staan bij deze Magic Evens Ability, wat voorkomt dat Mr. Mime-GX schade oploopt door de aanval van een tegenstander als die damage een veelvoud van 20 is (tot 260 damage).
Zet Mr. Mime-GX in tegen de juiste tegenstander, en hij zal onaantastbaar zijn!

De Breakdown-aanval, waarmee je 1 damage counter op de Active Pokémon van je tegenstander kunt plaatsen voor elke kaart in de hand, kan inconsistent zijn, maar als Mr. Mime-GX uiteindelijk een pak slaag krijgt terwijl hij probeert wat schade aan te richten, kan het heal gebruik maken van de Life Trick-GX-aanval.

Stakataka-GX

Ultra Beast Stakataka-GX, een metal type Pokemon.
Handig als je tegen een sterke tegenstander in gaat die je moet uitschakelen met een enkele aanval!

De Assembly-GX-aanval kan een hoop damage aanrichten, vooral als je hem later in je game ontketent.
De aanval doet 50 damage, +50 damage voor elke Prikaart die je al hebt genomen. Dat betekent dat je je tegenstander mogelijk 300 damage zou kunnen toebrengen als je de aanval blijft gebruiken tot je je laatste prijskaart hebt.

De Ultra Wall Ability van Stakataka-GX dient als een leuke kleine bonus als je meerdere Ultra Beasts in je deck hebt, waardoor ze een beetje bescherming bieden tegen de aanvallen van je tegenstander.

 

Jirachi Prism Star

Met slechts 80 HP is deze Mythische Pokémon Jirachi niet de meest bulkiest Pokémon die in de Sun & Moon-Celestial Storm-uitbreiding , echter is hij uitgerust met een ongebruikelijke ability die het leuk maakt om deze kaart te spelen!

Dankzij Jirachi ’s “Wish Upon a Star Ability”, zul je waarschijnlijk willen dat deze kaart als een Prize-kaart eindigt – Wanneer je Jirachi als face-down prijs kaart pakt en je Bench nog niet vol is, kun je het Jirachi op de Bench zetten een een tweede prijskaart nemen.
Geen slechte manier om een ​​stap dichter bij de overwinning te komen!

Zelfs Jirachi ’s eenzame aanval is een beetje vreemd.
“Perish” Dream doet een minimale damage en laat Jirachi In slaap vallen. Maar dit dwingt je tegenstander ook om actie te ondernemen om te voorkomen dat de verdedigende Pokémon uitgeschakeld wordt. Doet hij dit niet dan zal de tegenstander de volgende buurt niet meer kunnen aanvallen.

« Terug naar alle berichten
image