Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

De nieuwste krachtige Pokémon Sun & Moon-Forbidden Light-uitbreiding.

Bekijk de nieuwste krachtige Pokémon in de Pokémon TCG: Sun & Moon-Forbidden Light-uitbreiding.

Sinds hun introductie in de Pokémon TCG zijn Ultra Beasts alleen maar populairder geworden voor spelers en verzamelaars. En binnenkort zullen er nog meer van deze ongelooflijke Pokémon in actie komen wanneer de uitbreidingen van de Sun & Moon-Forbidden Light op 4 mei worden gelanceerd.
Bekijk enkele van de Ultra Beasts die je binnenkort aan je verzameling kunt toevoegen hieronder, daarnaast zijn er ook een paar belangrijke kaarten waardoor de strijd nog intenser wordt!

 

Guzzlord
De vraatzuchtige Ultra Beast Guzzlord heeft een ongelooflijk meer waarde voor de tactisch Pokémon TCG-speler.
De Lord’s Valley attack geeft een damage van 160, maar je moet 10 kaarten van je stapel verwijderen en je kunt de aanval alleen gebruiken als je nog 2, 4 of 6 Prize-cards hebt. Aan de positieve kant, als je de aanval van Guzzlord precies op het juiste moment kunt doen, zullen maar weinig Pokémon een kans maken tegen Lord’s Valley. En net als Pheromosa is Guzzlord geen Pokémon-GX, wat betekent dat je maar één enkele Prize-kaart hoeft in te leveren als het toevallig Knock-out wordt.

Ultra Necrozma-GX
Necrozma komt terug in de Sun & Moon-Forbidden expansion, deze keer indrukwekkender dan ooit als Ultra Necrozma-GX.
De Photon Geyser attack geeft de mogelijk om vrijwel elke vijand te vernietigen in één enorm schot, waarbij 20 damange wordt aangericht plus nog eens 80 damage voor elke standaard Psychic Energy-kaart die je weggooit van Ultra Necrozma-GX. Opladen dus. Als je tegen standerd echt het vuur aan zijn schenen wilt zetten, dan kan Sky-Scorching Light-GX zes damange counters plaatsen op elk van hun Pokémon. Met een glimmende aanwezigheid en buitenaardse kracht is dit absoluut een Pokémon om vrezen als je hem tegenkomt.


Naganadel-GX
Naganadel-GX is een indrukwekkend Ultra Beast op zich, maar wordt nog sterker met een paar vrienden aan zijn zij.
De Beast Raid attack vereist slechts één kleurloze energy card en verhoogt daarmee het vermogen voor elk Ultra Beast op je bank. En als je de dynamiek in een duel wilt veranderen, dwingt Stinger-GX beide spelers hun resterende Prize-kaarten in hun kaart te schudden en vervolgens drie nieuwe neer te zetten, let op ! ongeacht hoeveel ze eerder hadden.
Het zal leuk zijn om te zien hoeveel chaos deze lastige GX-aanval zal veroorzaken!

 

« Terug naar alle berichten
image