Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

Verbazingwekkende Pokémon-illustraties in de uitbreiding van Sun & Moon-Crimson Invasion

Een nadere blik op de nieuwste Pokémon TCG Art

Het is tijd om nog eens naar de prachtige kunst te kijken die Pokémon TCG-kaarten speciaal en uniek maakt. Zelfs op zo’n klein canvas ontdekken kaart illustrators manieren om Pokémon in beeld te brengen zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Het volstaat om te zeggen dat het moeilijk is om de Pokémon TCG voor te stellen zonder het ongelooflijke nieuwe artwork in elke uitbreiding.

We richten onze aandacht op de uitbreiding van Sun & Moon-Crimson Invasion, die de Pokémon en de mensen uit de Alola-regio goed onder de aandacht brengt

A Happy Medium

Vrijwel alle illustraties op Pokémon-kaarten zijn een soort 2D-methode, of het nu gaat om verf, potloden en dergelijke of om computergraphics. Het is dus opvallend wanneer artiesten afwijken van deze look en de Pokemon in 3D brengen, zoals met de Pokémon-sculpturen van Yuka Morii. Starmie en Primeape zijn haar bijdragen aan Sun & Moon-Crimson Invasion en ze behoren tot onze favoriete afbeeldingen van de uitbreiding.

Je kunt teruggaan door je verzameling om andere media te zien die worden gebruikt om unieke looks voor Pokémon te creëren, inclusief de gehaakte figuren van Marill en Tynamo in de uitbreiding Sun & Moon-Burning Shadows van kunstenaar Asako Ito. Met zoveel manieren om Pokémon in beeld te brengen, is de stijl van de kunst nog iets om rekening mee te houden als je naar je Pokémon TCG-verzameling kijkt.

 

Stunning Stances!

   

We denken graag dat het leven van een Pokémon zorgeloos en geweldig is, maar soms vertelt de uitdrukking van het gezicht van de Pokémon een een ander verhaal! De reacties die sommige van deze Pokémon tonen, maken ons alleen maar nieuwsgieriger naar wat er net buiten beeld gebeurt. Ze kunnen met plezier, vastberadenheid of diepe gedachten naar buiten staren, maar degenen die ons echt grijpen, zijn de verbaasde en geschokte uitdrukkingen. Feebas in de uitbreiding Sun & Moon-Crimson Invasion wordt bijvoorbeeld afgebeeld met zijn mond in de zij, omringd door wat lijkt op puin van een schipbreuk, en het is gewoon geweldig. We hebben zoveel vragen! En Alolan Geodude gluurt voorzichtig uit een rotsachtige opening, kennelijk bezorgd over iets dat in de buurt gebeurt.
Het is erg leuk om goed te kijken … en laat je gedachten dan loslopen over wat er nog nooit is gezien in deze Pokémon TCG-illustraties!

 

Cameo Appearances

Elke Pokémon-kaart vertegenwoordigt een enkele Pokémon, een logisch idee en een noodzaak voor de spelregels. Maar dat weerhoudt andere Pokémon er niet van om af en toe op de uitgelichte Pokémon-kaart te verschijnen. Het is logisch dat Pokémon in het wild interacteren, buiten het zicht van menselijke trainers, en scènes als deze bieden ons een momentopname van hun leven.

 

The Allure of Alola

Iedereen die de Pokémon Sun- of Pokémon Moon-videogames heeft gespeeld en kaarten heeft bekeken van de eerdere uitbreidingen in de Sun & Moon-serie, weet dat specifieke locaties in de Alola-regio prominent aanwezig zijn in de kaarten. De trend zet zich voort in Sun & Moon-Crimson Invasion, met nog meer bezienswaardigheden in Alola.
Deze keer zijn er verschillende exemplaren van verschillende Pokémon die dezelfde locatie vanuit verschillende perspectieven weergeven, wat ons een kans geeft om te zien hoe verschillende artiesten dezelfde plaats en hetzelfde thema vangen. Zo worden bijvoorbeeld zowel Magikarp als Swablu afgebeeld in Seafolk Village op Poni Island, terwijl Aron en Registeel beide op Aether Paradise verschijnen. En Misdreavus en Staravia bevinden zich op vrijwel dezelfde locatie: Staravia bevindt zich aan het altaar van de Sunne en Misdreavus bevindt zich aan het altaar van de maan. Dit zijn niet de enige Pokémon die worden afgebeeld met Alola scenery; probeer andere locaties op meer kaarten te ontdekken!

Verschillende Pokémon in de Sun & Moon-Crimson Invasion-uitbreiding bevatten gastpokémon in hun kunstwerken, zoals de Weedle die in shock lijkt te blijven als een zeer chagrijnige Wigglytuff stuntelt. We kunnen ons alleen maar voorstellen welke uitwisseling tot deze reacties heeft geleid! Bekijk je eigen kaarten van dichterbij om meer exemplaren van Pokémon te vinden die op andere Pokémon-kaarten verschijnen.

« Terug naar alle berichten [getsocial app="sharing_bar"]
image