Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

De 6 zeldzaamste Pokémon kaarten

Zeldzaamste Pokémon kaarten ter wereld uitgelicht

Veel oude spaarders hebben waarschijnlijk nog ergens Pokemon kaarten liggen.
Zijn ze nog in uitstekende staat? Dan heb je de mogelijkheid deze te verkopen.
Sommigen Pokemon kaarten zijn wel 10.000 duizenden euro’s waard.
Welke collector nog zoveel geld wil uitgeven voor een kaart weet ik niet.

Maar er zijn natuurlijk altijd mensen die zeggen….

In 1998 organiseerde de Tamamushi University in Japan een speciaal tournament. Iedereen die mee deed en tot de tweede ronde kwam kreeg een Magikarp Tamamushi University Pokemon kaart. Er bestaan maar 50 van deze kaarten hierdoor zijn ze heel hoog geprijsd ook als zijn het Japanse kaarten.

1# Magikarp Tamamushi University:

Toen Pokemon snap uitkwam op de Nintendo 64 kon men niet alleen foto’s maken van de Pokemons tijdens het spelen. Deze kon men ook uitprinten in verschillende speelgoedwinkels. Maar daar bleef het niet bij.

In 1999 was er een Magazijn genaamd CoroCoro Comic (コロコロコミック, KoroKoro Komikku) een maadelijks Japanse Manga magazijn. Zij riepen iedereen op interessant foto’s te maken in Pokemon Snap en deze op te sturen. De winnende deelnemers kregen hun pokemon kaarten op een echte Pokemon kaart gedrukt. Het exacte aantal kaarten tot op de dag van vandaag onbekend. Maar de hoogste prijs voor een snap kaart is 10.000 euro. Toch zijn er ook nog snap kaarten te vinden voor een prijs van 20,- euro.

2# Pokemon Snap kaarten:

Pokemon snap kaarten zijn zeer zeldzaam en sommigen mensen zullen er nooit van gehoord hebben.

 Tropical Mega Battle

De Tropical mega battle was een Pokemon TGC tournament die jaarlijkst werd gehouden tussen 1999 t/m 2001.
Deze wedstrijd werkt gehouden in de Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort. Hier deden Pokemon trainers mee met zeer sterke strategische decks. De winner kreeg een special gemaakte kaart mee naar huis. Er bestaan maar 12 kaarten maar het exacte aantal is niet bekend. Maar geen zorgen op Ebay kun je hem kopen voor 10.000 euro, als je een echte verzamelaar bent waarom niet, maar voor 10.000 euro kun je een hoop nieuwe boosters kopen =).

#3 Tropical wind Promo kaart in het Japans:

Een van de zeldzaamste Pokemon kaart is de ‘ Pre-Release Raichu’ kaart.
Deze kaart kwam uit tijdens het maken van de Pokemon Jungle collection. Een paar kaarten kwamen uit door een fout, voordat de collectie uitkwam.  Deze kaarten hebben Pre-Release rechts onder in de hoek van de kaart staan. Wizard of the coast the toen die kaarten maakte hebben lang ontkent dat deze kaarten bestonden. In 2006 werd er een foto uitgegeven waar de Prerelease opstond en werd verkocht voor 9000,- euro.

4# Pre-Release Raichu

 

5# Trainer No.1

Veel mensen sparen de kaarten voor de mooie plaatjes die erop staan. Maar er zijn ook veel mensen die wedstrijden ermee spelen.
Als je goed genoeg bent en het Pokemon Card world championship haalt wordt je beloond. Elke jaar krijgen de winnaars een  eerste, tweede en derde prijs, namelijk een pokemon trainer kaart:  No.1 Trainer No.2 Trainer en no.3 Trainer.

Het is onbekend hoeveel deze kaarten waard zijn. Maar we kunnen aannemen dat dit veel zal zijn, als een van de winnaars zijn kaart ooit zal verkopen. Als ik hun was zou zo’n kaart nooit verkopen! Deze kaart heb je in je collectie als je het verdient hebt!

Deze Pokemon Illustrator kaart is waarschijnlijk de zeldzaamste Japanse pokemon kaart die er is.
Er is nooit een Engelse versie van deze kaart gemaakt. Deze kaart komt uit 1998 en is afgegeven aan de beste pokemon kaart illustrator wedstrijd. Hierbij konden deelnemers zelf gemaakte Pokemon kaarten opsturen en de winnaar kreeg zijn tekening op een kaart. Maar ook kregen ze de Pokemon Illustrator kaart als een prijs. De kaart heeft op Ebay gestaan voor 100.000 dollar. De reden voor deze hoge prijs is dat er maar 4 van deze kaarten staan in de Wereld. Het is de zeldzaamste Pokemon kaart ter wereld.

#6 Illustrator

Dus als je ooit van plan bent om alle Pokemon Kaarten te sparen. Zal je collectie nooit compleet zijn. Want de Illustrator kaart is haast onmogelijk om te bemachtigen.

Wat is de zeldzaamste kaart in jouw collectie?

« Terug naar alle berichten [getsocial app="sharing_bar"]
image