Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 plaats vinden, proberen wij deze dezelfde dag nog te verzenden. Echter niet altijd lukt het ons om dit na te komen, maar we garanderen wanneer u voor 23:00 besteld de bestelling de volgende dag wordt verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. U ontvangt altijd een Track & Trace code en een verzend bevestiging in uw email.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland
€ 5,86 voor een verzending aan huis.

Gratis verzending vanaf een besteding van € 50,-

Belgie
De verzendkosten voor België bedragen € 8,94-
Gratis verzending vanaf een besteding vanaf € 80,-

Deel verzending (Pre-orders)

Preorders worden doorgaans op de dag van release geleverd.
Bij een deel bestelling van bijvoorbeeld 1 pre-order en meerdere andere producten geldt het volgende:

Indien u de ‘niet’ pre-product(en) die u mee besteld met de pre-order duurder zijn dan de bestelde pre-order items, dan word(en) deze alvast naar u verzonden. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Maar niet als u zelf aangeeft de bestelling in zijn geheel te willen ontvangen.
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DPD of DHL. Afhankelijk van de snelheid op het moment van verzenden kiezen we een van deze pakketbezorgers. Over het algemeen zal de aflevering na ontvangst van de Track&Trace de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen we het moment van aflevering niet garanderen.

image