Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

Single Cards

[woof] [woof_products per_page=400 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:22]

Losse kaarten kopen is de beste manier om je deck te versterken met net die specifieke kaart(en) of heb je nog net die ‘ene’ kaart(en) nodig om je collectie compleet te maken? Zoek dan niet verder.  Vanzelf sprekend worden alle nieuwe kaarten die wij aanbieden met zorg behandeld. De kaarten gaan vanuit de verpakking direct in een sleeved map. Al onze losse kaarten worden in een donkere ruimte bewaard, de temperatuur is daar constant waardoor de kaart in topconditie blijft.

✔ Iedere bestelde kaart wordt in een sleeve geleverd zodat de Pokémon kaart in topconditie blijft.
De bestelling wordt in een doosje geleverd, zodat de kaart niet beschadigd tijdens vervoer.
Gratis 1 random Pokémon energy card of code card voor Pokémon TCG online bij iedere bestelling.
Al onze kaarten zijn Mint of mooier dan NM, tenzij anders bij de kaart staat aangeven.

Kaart Condities:

Mint (M)

Een mint kaart is in perfecte staat; geen excuses. Dit betekend dat de voorkant een perfect conditie is. Geen krassen en perfect schoon.
Voor de achterkant betekent dat dit niet te onderscheiden is van een kaart die net uit ver verpakking komt. Als een kaart een handtekening heeft of een stempel van een toernooi kan het geen Mint grade kaart meer zijn, zelfs niet als de kaart opgeslagen is in Mint conditie.

In most cases it doesn’t make sense to grade a card as Mint. For in print cards the value of a Mint card is just about the same as that of a Near Mint card, but the grading standards are way higher.

Near Mint (NM)
Een NM kaart is een minte kaart, met het verschil dat de randen en/of hoekjes van NM kaarten een paar kleine imperfecties kunnen hebben.

Kaarten in near mint conditie zijn kaarten die rechtstreeks uit een booster komen en/of slechts de volgende zeer kleine beschadigingen hebben:

1 of 2 kleine, witte puntjes van maximaal enkele milimeters aan een rand van het frame (donkere puntjes in het geval van kaarten met een wit frame)

zeer lichte krassen die slechts zichtbaar zijn bij nauwkeurige inspectie onder direct licht.

minimale drukfouten die ontstaan zijn tijdens het productieproces van de kaart.

Near mint kaarten zijn vrij van krassen die zichtbaar zijn in diffuus licht, verkleuringen die zijn ontstaan na de productie van de kaart, vuil en buigingen. Dit geldt zowel voor de voor- als de achterkant van de kaart. Kaarten die we aanbieden met het moderne card frame (vanaf 8th Edition en Mirrodin) zijn in near mint conditie.

Excellent (EX)
De randen van deze kaarten vertonen behoorlijk wat slijtage, maar niet de hele rand ziet wit. Het centrum van EX kaarten vertoont geen serieuze mankementen. Het kan ook zo zijn dat de randen er nog uitzien als bij een NM kaart, maar dat er op het centrum van de kaart wat kleine krasjes of wit te zien is.

Very Good (VG)
Vanaf VG begint de schade aan een kaart op te vallen. De randen vertonen slijtage bijna helemaal rondom. Ook is er op het centrum van de kaart slijtage zichtbaar in de vorm van vage witte vlekjes of lichte krasjes. Een VG kaart kan ook een NM kaart zijn met een zichtbare, maar niet al te grote vouw, of een grote kras.

image