Originele Pokémon kaarten kopen? www.pokemonkaarten.nl de nummer 1 in Pokémon kaarten
Menu

Pokémon-Kaarten-GX van een andere wereld!

Pokémon Kaarten GX van een andere wereld!

De kans om samen te werken met Ultra Beasts Pokémon GX kaarten is eindelijk aangebroken! Buzzwole-GX, Guzzlord-GX, Nihilego-GX en Kartana-GX leiden de aanval in de nieuwste uitbreiding, Sun & Moon-Crimson Invasion. Dit is niet alleen de eerste mogelijkheid om kaarten te verzamelen die deze mysterieuze wezens voorstellen, maar de Ultra Beasts brengen ook een geheel eigen stijl naar de Pokémon TCG.

De Ultra Beast-invaders voelen ook echt als kaarten uit een andere wereld.
Ze bevatten vreemde aanvallen en Abilities die een aantal onverwachte nieuwe effecten toevoegen aan gevechten. Sommige van hun GX-aanvallen hebben nog nooit eerder gezien effect op de Prijs kaarten in het spel. Of je nu je collectie wilt uitbreiden of een uniek en sterk deck wilt maken, Ultra Beasts zijn het bekijken waard.

Buzzwole-GX

De kolossale Buzzwole-GX onderscheidt zich van de andere Ultra Beasts kaarten door zich op zijn aanvalskracht te richten in plaats van op bedrog.
De Jet Punch-aanval laat je motoren sneller lopen. Met slechts één Fighting Energie kaart kan deze kaart al 30 schade toebrengen aan de actieve Pokémon van de tegenstander. Tevens schade aan  één van hun bench Pokémon . Deze kaart komt met geweldige Absorption-GX aanval. Deze indrukwekkende aanval doet 240 schade als je alle zes Prijs kaarten nog hebt liggen. Dat is dus even goed binnenkomen! De 160 schade van Knuckle Impact is ook erg krachtig, maar vergeet niet dat het ervoor zorgt van Buzzwole-GX de volgende beurt niet mag aanvallen.

Swole Decks maken met Buzzwole-GX: zorg ervoor dat je enkele Choice Bands kaarten opneemt in elk deck met Buzzwole-GX. De extra 30 schade helpt Buzzwole-GX belangrijke vijanden zoals Tapu Bulu-GX, Tapu Lele-GX en Volcanion-EX te verslaan, dit met een enkele Knuckle Impact, en het voegt voldoende toe aan Knock Out om een onbeschadigde Metagross-GX te verslaan. Buzzwole-GX is mogelijk de krachtigste Pokémon in de uitbreidingen.

Buzzwole-GX kan makkelijk een sleutelfiguur in een Night March deck uitschakelen. De 30-HP van Joltik die veilig op de Bench van de tegenstander zit? Profiteert dan niet meer van de aanwezigheid van Korrina en Strong Energy :).

« Terug naar alle berichten
image